Gebedsintenties

We bieden u graag de mogelijkheid om ons digitaal uw gebedsintenties toe te sturen. U kunt al wat u ter harte gaat aan ons doorgeven en wij bidden dan met u mee. De intentie zal meegenomen worden in de dagelijkse voorbede of in de eucharistievieringen die er zijn.

27 Reacties

 1. Lieve Clarissen,

  graag wil ik uw gebed vragen voor:

  vrede over de wereld.

  tevens zou ik uw gebed willen vragen voor goed ‘loop’-weer volgende week, bij de 4 daagse. Dit voor onze zoon die voor de 1ste keer loopt,maar ook voor de duizenden die met hem lopen.

  tot slot wens ik u, en uw zusters alle goeds en gezondheid.

  vriendelijke groeten,
  Liesbeth Peters

 2. Lieve zusters, willen jullie bidden voor Anita in Assisi en Rome. Dat zij de pelgrimage over de Via Clara mag ervaren als groei in U.

 3. Lieve zusters,

  In het weekend van 5-6-7 juli hebben wij een prachtig feest! Waar veel lieve mensen aan mee hebben geholpen en al heel het jaar hard voor werken.
  Zouden jullie willen bidden voor een stralend zonnig weekend? Voor ons, maar nog meer voor alle fijne mensen die komen en mogen genieten.

  Heel erg bedankt!

  Iris

 4. Lieve zusters,

  Op vrijdag 21 juni ga ik trouwen met mijn aanstaande. Willen jullie voor ons bidden dat het een prachtige dag wordt met overdag stralend weer waarbij wij met al onze gasten buiten kunnen genieten?

  Alvast heel erg bedankt!

 5. Lieve Emma, het leven is als een boek met vele bladzijden maar ik ben blij dat je een hoofdstuk in m’n leven was. Helaas was jou verhaal te kort en missen er veel bladzijden, toch komen er elke dag bladzijden bij door de herinneringen die wij schrijven voor jou. Voor altijd blijf jij een hoofdstuk in het boek van ons leven. We bidden voor Emma zodat ze nooit vergeten word. Ook bidden we voor ieder die een dierbare mist.

 6. Graag bid ik voor de broer en zwager van vrienden van mij. Hij vecht momenteel op de IC voor zijn leven.
  Daarnaast bid ik voor vier personen in mijn directe omgeving die ernstig ziek zijn. Heer, geef hen Uw kracht en steun in deze moeilijke tijd.

 7. Wilt u bidden voor mijn broer, dat hij de kracht in zichzelf mag vinden en weten in de komende periode.

  Dank u wel zusters

 8. Voor jullie Zusters waartussen ik mij welkom mag voelen en in vertrouwen mag groeien.

 9. lieve zusters.

  Graag wil ik vragen of jullie willen bidden : voor mijn zwager Ignas Frentrop. En mijn zus Thea . Ignas is geopereerd aan zijn hart. En heeft een paar omleidingen gehad. Bid voor herstel en voor mijn zus Thea herstel van migraine . En voor mij en de families : Kuipers , Frentrop , Daems omdat wij net onze moeder, oma mevrouw A Kuipers Prenger hebben gebracht naar haar plek waar ze bij mijn vader ligt. Ze is net naar de hemel gegaan. Ook ik Roos Kuipers ben nog verdrietig bid voor verwerken van mij en ons verdriet. 30 december ging mama over. En bid voor moeder aarde overgang naar de 5 de diminsie en de nieuwe aarde. En bid voor mij voor opruimen en mijn huis goed inrichten . Dat doe ik met mijn nichten Kyra en Sera aankomende zaterdag . Dat goed in goede orde en vreugde verloopt . Dank u en dank aan God . Vr gr Roos Kuipers.

 10. Lieve zusters,

  Aanstaande donderdag, 23-11-23 gaan mijn partner en ik trouwen..
  We hebben er lang op moeten wachten.
  Willen jullie voor ons bidden en hopen op een prachtige dag met stralend weer…
  Dank jullie wel.

  Liefs van het aanstaand bruidspaar

 11. lieve zusters,

  allereerst voor vrede voor alle landen.

  een beetje late ,doch hoopvolle intentie voor vandaag. moge het een droge dag worden voor ons.

 12. Beste Zusters,

  laten wij samen bidden om vrede en bijstand van onze Heer!
  Dat wij elkaar gaan zien en blijven horen dwars door alle moeite en donkerte heen.

 13. Lieve zusters,

  aanstaande zaterdag 14 oktober 2023 gaan wij trouwen. We hebben er lang naar uitgekeken en eindelijk is het zo ver! Willen jullie mee bidden voor mooi weer? Een streepje zon en droge momenten zouden ons al heel gelukkig maken…
  Bedankt!

 14. Lieve zusters,
  Wilt u bidden voor ons thuis en gezin. Dat het op 14 en 15 oktober mooi weer mag zijn, zodat we na dat weekend weer een dak boven ons hoofd hebben wat niet lekt en tocht. Dan kan deze winter onze zoon in een gezonde leefomgeving geboren worden.
  Lieve groet, Evelien

 15. Lieve zusters,

  mijn zus wordt morgen ( 6 oktober) geopereerd.
  Een emotioneel moment voor haar; willen jullie meebidden voor een voorspoedige operatie en kracht voor het herstel en de acceptatie daarna?

 16. Lieve zuster , wil je voor mij mee bidden voor een nieuwe huis te huren die ik zo graag zou willen met een tuintje in tienen 🙏 om tot rust te komen met mijn hondje en mij zelf , ik werk bij mensen met een beperking doe ik graag met liefde en respect 😇 maar ik wil ook een rust momentje voor mij zelf om te bidden

  Mvg Dekoninck Peggy

 17. lieve zusters
  zouden jullie voor ons kunnen bidden, dat wij morgen toch nog een hypotheek krijgen voor ons
  nieuwe huis…na alle pech wat we gehad hebben..

  bedankt alvast x Miranda

 18. Lieve Zusters,

  Graag vraag ik u te bidden voor Jaco, de man van Sally Boekhouder, voor zijn gezondheid. Dat hij zijn proces positief mag blijven dragen en het resultaat goed mag zijn.

  Dank jullie wel.

 19. Lieve Zusters,

  Graag vraag ik u te bidden voor mijn moeder, Inge Hosea, dat zij innerlijke vrede en rust mag voelen in het leven.

  Dankuwel.

 20. lieve zusters,

  willen jullie bidden voor de zoon van mijn broer, die geen uitweg meer ziet in het leven.
  willen jullie bidden voor goede hulp.

 21. Ik beveel graag Rick aan in jullie gebed wiens vrouw door zelfdoding om het leven kwam. Dat hij dit grote verdriet te boven komt. Dankjewel Carmen

 22. ik vraag u om te bidden voor se gezondheid van Bert Dreessen, dat de bloeduitslag en de ct scan goed zijn. dat hij weer gezond en gelukkig mag worden, zijn en blijven. Dank U.

 23. Willen jullie aub mede bidden voor onze zoon Pieter samenwonend 3 kinderen tal van problemen met zijn meisje Leen en onze lieve kleinkinderen die engelen zijn. Beste dank voor jullie mede-bidden met ons en in de Eucharistie, Marianne en Luc

 24. Lieve zusters,
  Wilt u bidden voor een passend huis en dat onze huidige woning snel verkocht wordt, zonder te grote financiële last. Wilt u bidden voor mijn zoon en kleinzoon. Zodat zij in vrede en zonder schulden een goed leven hebben.

 25. lieve zusters Clarissen,
  voor een familiesamen zijn dit weekend en dinsdag hoop ik voor een mooie zonnige dag te bidden.
  Laat ik ook voor U bidden, zodat de renovatie in-, en buiten het klooster gedaan kann worden.

 26. Lieve zusters

  Zou u mee willen bidden om wereld vrede !

  Lieve groet mirna

 27. Lieve zusters,

  Onze zoon Philip, geboren op 9 augustus van dit jaar, wordt op dinsdag 20 september geopereerd in het Radboud UMC aan een liesbreuk. Kunnen jullie mee bidden voor een goed verloop van de operatie en een snel herstel van ons zoontje?

  Bedankt!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *