Gebedsintenties

Nu ons intentieboek niet meer vrij bereikbaar is, bieden we graag de mogelijkheid om ons digitaal uw gebedsintenties toe te sturen. U kunt al wat u ter harte gaat aan ons doorgeven en wij bidden dan met u mee. De intentie zal meegenomen worden in de dagelijkse voorbede of in de eucharitievieringen die er zijn.

13 Reacties

 1. Graag een gebed voor Jurgen dat zijn operatie maandag succesvol mag slagen!

 2. voor de Zielenrust van mijn vader die 13 Augustus dit jaar al 6 jaar is overleden dat hij nu moge rusten in vrede

 3. Voor mijn man, bij wie de ziekte Multiple Myeloom opnieuw is opgeflakkerd.
  Dat er weer een goede behandeling gevonden mag worden.

 4. Wilt u met mij bidden om Gods nabijheid voor een jonge vrouw die gisteren te horen kreeg dat zij de ziekte ALS heeft.
  Dank en lieve groet voor u allen, Marian

 5. graag een verhorend gebed van een vader voor zijn kinderen

 6. Voor m’n schoondochter voor haar hart operatie en de zoon is overleden 24 jaar dat ze een nieuw leven gaat opbouwen in een nieuw huis !

 7. Graag gebed voor mijn collega Coen. Midden in het leven maar nu getroffen door de ziekte ALS. Steeds meer delen van zijn lichaam worden aangetast. Graag gebed om kracht, troos en Gods nabijheid.

 8. Voor Mieke dat haar hart weer optimaal gaat functioneren en de medicatie aanslaat…en voor mezelf….dat we beiden nog veel geluk en liefde mogen ervaren. Dank

 9. zusters donderdag 25 juni a.s. wordt ik geopereerd aan 2 nek hernia’s graag zou ik worden meegenomen in gebed Lieve Groet Pier van der Hoop

 10. Laat Gods licht onze levens verlichten zodat we zien.❤️

 11. Voor mijn oma van 93, die corona heeft overleefd en die nog wel een poosje wil blijven. Dat haar levenslust en optimisme een bron van inspiratie mag blijven voor haarzelf en voor iedereen om haar heen.

 12. Voor mijn dierbare broer die een zeer slecht bericht
  Kreeg en niet lang meer onder ons zal zijn.

 13. Voor mijn nichtje. Ze wordt gedreigd met huisuitzetting voor 3 maanden. Graag een gebed voor haar en hoop dat van dit besluit wordt afgezien. Dankuwel.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *