Gebedsintenties

We bieden u graag de mogelijkheid om ons digitaal uw gebedsintenties toe te sturen. U kunt al wat u ter harte gaat aan ons doorgeven en wij bidden dan met u mee. De intentie zal meegenomen worden in de dagelijkse voorbede of in de eucharistievieringen die er zijn.

20 Reacties

 1. Lieve zusters,

  Aanstaande donderdag, 23-11-23 gaan mijn partner en ik trouwen..
  We hebben er lang op moeten wachten.
  Willen jullie voor ons bidden en hopen op een prachtige dag met stralend weer…
  Dank jullie wel.

  Liefs van het aanstaand bruidspaar

 2. lieve zusters,

  allereerst voor vrede voor alle landen.

  een beetje late ,doch hoopvolle intentie voor vandaag. moge het een droge dag worden voor ons.

 3. Beste Zusters,

  laten wij samen bidden om vrede en bijstand van onze Heer!
  Dat wij elkaar gaan zien en blijven horen dwars door alle moeite en donkerte heen.

 4. Lieve zusters,

  aanstaande zaterdag 14 oktober 2023 gaan wij trouwen. We hebben er lang naar uitgekeken en eindelijk is het zo ver! Willen jullie mee bidden voor mooi weer? Een streepje zon en droge momenten zouden ons al heel gelukkig maken…
  Bedankt!

 5. Lieve zusters,
  Wilt u bidden voor ons thuis en gezin. Dat het op 14 en 15 oktober mooi weer mag zijn, zodat we na dat weekend weer een dak boven ons hoofd hebben wat niet lekt en tocht. Dan kan deze winter onze zoon in een gezonde leefomgeving geboren worden.
  Lieve groet, Evelien

 6. Lieve zusters,

  mijn zus wordt morgen ( 6 oktober) geopereerd.
  Een emotioneel moment voor haar; willen jullie meebidden voor een voorspoedige operatie en kracht voor het herstel en de acceptatie daarna?

 7. Lieve zuster , wil je voor mij mee bidden voor een nieuwe huis te huren die ik zo graag zou willen met een tuintje in tienen 🙏 om tot rust te komen met mijn hondje en mij zelf , ik werk bij mensen met een beperking doe ik graag met liefde en respect 😇 maar ik wil ook een rust momentje voor mij zelf om te bidden

  Mvg Dekoninck Peggy

 8. Lieve Emma

  Zolang we over je praten, zolang we aan je denken, zolang we herinneringen ophalen van de tijd dat je nog bij ons was, zal je altijd in onze harten blijven bestaan. Nu drie jaar geleden maar je blijft de heldere ster die kracht geeft.
  Laten we hopen dat iedereen die een dierbare mist deze tekst ook kracht geeft. We bidden voor Emma om haar nooit te vergeten en voor al die andere mensen die ook een dierbare moet missen.

 9. lieve zusters
  zouden jullie voor ons kunnen bidden, dat wij morgen toch nog een hypotheek krijgen voor ons
  nieuwe huis…na alle pech wat we gehad hebben..

  bedankt alvast x Miranda

 10. Lieve Zusters,

  Graag vraag ik u te bidden voor Jaco, de man van Sally Boekhouder, voor zijn gezondheid. Dat hij zijn proces positief mag blijven dragen en het resultaat goed mag zijn.

  Dank jullie wel.

 11. Lieve Zusters,

  Graag vraag ik u te bidden voor mijn moeder, Inge Hosea, dat zij innerlijke vrede en rust mag voelen in het leven.

  Dankuwel.

 12. lieve zusters,

  willen jullie bidden voor de zoon van mijn broer, die geen uitweg meer ziet in het leven.
  willen jullie bidden voor goede hulp.

 13. Ik beveel graag Rick aan in jullie gebed wiens vrouw door zelfdoding om het leven kwam. Dat hij dit grote verdriet te boven komt. Dankjewel Carmen

 14. ik vraag u om te bidden voor se gezondheid van Bert Dreessen, dat de bloeduitslag en de ct scan goed zijn. dat hij weer gezond en gelukkig mag worden, zijn en blijven. Dank U.

 15. Willen jullie aub mede bidden voor onze zoon Pieter samenwonend 3 kinderen tal van problemen met zijn meisje Leen en onze lieve kleinkinderen die engelen zijn. Beste dank voor jullie mede-bidden met ons en in de Eucharistie, Marianne en Luc

 16. Dank aan alle lieve zusters voor hun zorg en aandacht voor de mens. Laten we bidden voor hun gezondheid en dat ze er nog lang mogen zijn voor de medemens

 17. Lieve zusters,
  Wilt u bidden voor een passend huis en dat onze huidige woning snel verkocht wordt, zonder te grote financiële last. Wilt u bidden voor mijn zoon en kleinzoon. Zodat zij in vrede en zonder schulden een goed leven hebben.

 18. lieve zusters Clarissen,
  voor een familiesamen zijn dit weekend en dinsdag hoop ik voor een mooie zonnige dag te bidden.
  Laat ik ook voor U bidden, zodat de renovatie in-, en buiten het klooster gedaan kann worden.

 19. Lieve zusters

  Zou u mee willen bidden om wereld vrede !

  Lieve groet mirna

 20. Lieve zusters,

  Onze zoon Philip, geboren op 9 augustus van dit jaar, wordt op dinsdag 20 september geopereerd in het Radboud UMC aan een liesbreuk. Kunnen jullie mee bidden voor een goed verloop van de operatie en een snel herstel van ons zoontje?

  Bedankt!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *