Kloosterproducten Sint-Josephsberg

Kloosterproducten[@]clarissenmegen.nl

Verzending

Standaardpakket tot 20 kg  € 7,50
Afhalen  9.00-11.30 / 13.30-16.30

Brievenbuspakket
Maximaal vier zakjes kruidenmelange of één stazak 100 gr. in een brievenbuspakket verzending € 4,50

Categorieën

 

De Vegetarische Zuster – Jams & Spreads

De houding van aandachtig leven en een eerbiedige omgang met onze aarde willen wij graag uitdragen in onze producten. Wij verkopen broodspreads en jams volgens eigen kloosterrecept , met ingrediënten uit de kloostertuin en geproduceerd door  De Laarhoeve.
Al onze producten worden ook hier bij de maaltijden genuttigd door zusters en gasten.

Voor bestellen klik op de foto
Meer info De Vegetarische Zuster

Pluk de stilte – Kruidenmelanges

Wijzelf en onze gasten drinken het hele jaar thee van verse of gedroogde kruiden uit onze tuin. Mede door de reacties van gasten zijn we gaan denken over een productlijn voor onze kruidenthee. De kruiden worden met liefde verzorgd, met vreugde geplukt en met zorg gemengd. Het werken met kruiden voedt de eerbied voor en verbondenheid met de schepping. De Kruidenmelanges worden handmatig gemengd en ingepakt. De kruiden zijn uit de kloostertuin en biologisch ingekocht.

Voor bestellen klik op de foto
Meer info Pluk de stilte

 

Keramiek – Handgdraaide mokken

Elk klooster heeft zo haar eigen werkzaamheden en specialiteiten. Zo maken onze zusters, de clarissen van het klooster ‘Zonnelied’ in Oostende (B), handgedraaid aardenwerk. Speciaal voor ons vervaardigen ze unieke keramieken theemokken. Er zijn sets van twee of drie mokken en enkele exemplaren in veel varianten van grootte, kleur en glazuur.

Voor bestellen klik op de foto