Ons nieuwe muziekalbum is uitgekomen: Ons lied op Gods Adem.
Dit album, op een usb-stick, is de opvolger van onze Clara-cd en Franciscus-cd. Die cd’s zijn lang meegegaan, maar inmiddels al enige tijd (bijna) uitverkocht. Onze gasten en vele anderen bleven vragen naar een mogelijkheid om thuis mee te kunnen bidden en zingen en dat heeft ons er toe gebracht een nieuw album op te nemen.
Dit album, Ons lied Gods Adem, staat dus in een traditie en is toch nieuw. We kozen omwille van de duurzaamheid niet meer voor een cd in plastic hoes, maar voor een bamboe usb-stick in kartonnen omslag. Ook inhoudelijk is er een verandering: in dit album vindt u geen franciscaanse morgen- of avondviering meer, maar gezangen en muziek voor de ochtend, middag en de avond. Dat maakt Ons lied op God Adem veelzijdiger voor het gebruik.
We hopen dat dit nieuwe album u de kans geeft in uw eigen situatie en op de tijd die u schikt aan te sluiten bij ons gebed en thuis te komen in de liefde en ruimte van God. We zingen ons lied immers op zijn Adem, het is zijn Geest die in ons ademhaalt en ons een nieuw lied in de mond legt. En het is diezelfde Geest die ons zingend en biddend verenigt, over alle afstanden van tijd en plaats heen.
In onze webwinkel verkrijgbaar: muziekalbum